Lämna in din bil på verkstad

En välfungerande bil är viktigt ur flera aspekter. För de första kan det vara en fara för andra och dig själv om bilen inte fungerar som den ska. Har du exempelvis dåliga bromsar kan det påverka din bromssträcka och orsaka en trafikolycka.

För det andra är det viktigt med regelbunden service för att din garanti på bilen ska gälla. Missar du en service enligt schemat för garantin kommer den att upphöra. Skulle det då uppstå något problem med bilen får du betala alla reparationskostnader ur egen ficka.

Det är rekommenderat att lämna in bilen för service efter 1 500 körda mil. Då behöver oljefilter och olja bli utbytt för att motorn ska fungera optimalt. En genomgång av bilen görs i samma veva för att säkerställa att allt är bra och fungerar som det ska.

Sök på nätet för bästa pris

När du väl bestämt dig för att lämna in din bil på en verkstad kan du hitta din hjälp online. På Bildeve får du ett bra pris på service eller reparation på din bil. Du kan även köpa eller sälja en bil på ett och samma ställe. Att kunna sälja din nuvarande bil och lägga mellanskillnaden för en ny bil, det kan knappaste bli smidigare än så.