För dig som köpt ATV - fyrhjuling

Att köra fyrhjuling är en väldigt rolig sport. Oavsett om du kör i skogen eller på bana så är det extremt underhållande. Det är viktigt att vara försiktig när du kör då det finns risker, men det är välkänt för människor som äger fyrhjulingar. Det finns också många olika regler som du bör känna till om du äger en fyrhjuling. Se därför till att du vet vilka lagar och regler som gäller för dig.

Tillbehör

Det finns väldigt många olika tillbehör som du kan köpa till din fyrhjuling. Du kan bland annat köpa olika saker för att reparera din fyrhjuling själv. Ett måste är att köpa skyddsutrustning och annat som försäkrar att du är skyddad om en olycka skulle ske. Sedan kan det vara roligt att byta däck, fälgar och annat för att förbättra din fyrhjuling. Skaffa dig det som krävs till din fyrhjuling på nätet.

Åka på bana

Det roligaste med fyrhjuling är att åka på bana. Det finns många olika sandbanor i Sverige som du kan åka på. Många crossbanor tillåter fyrhjulingar men det kan vara bra att kolla upp det innan du åker dit! Att åka på bana ger en helt annan upplevelse än att åka på terräng. Du kan tävla mot dina vänner eller bara köra för att ha roligt!